onsdag 17. august 2011

Sjokoldafondant/ sjokoladedrøm

Her er det jeg brukte 


Ingredienser:
100 g smør 150 g mørk sjokolade
2 ss sukrinmelis
1 ss splenda
2 egg
2 ss mandelmel
1/2 ts vaniljepulver


Fremgangsmåte:
Smelt smøret på lav varme i en kjele.
Ta kjelen av varmen og tilsett sjokolade i biter, sukrinmelis og splenda. La sjokoladen smelte i det varme smøret før du rører det glatt.
Visp inn eggene og rør deretter inn mandelmelet.
Jeg dobblet sjokoladen og smøret, men glemte å dobble resten, men de ble supergode  :D <3



Stek midt i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter. De skal være faste på overflaten og flytende inni.
Serveres lunkne.



Næringsinnhold pr porsjon:
Protein: 14 g - 13%
Karbohydrat: 2,3 g - 2%
Fett: 40 g - 85%
Kcal: 472

Karbohydratinnholdet vil variere i forhold til hvilken sjokolade du bruker. Jeg har brukt den mørke fra Sukkerfritt.











For orginaloppskrift se her


1 kommentar: