lørdag 13. august 2011

Gele og råkrem

Eggedosis-krem
(1-2 porsjoner, totalt 3karber)
(Når det gjelder forskjellig søtstoff/søtsmak, prøv dere frem )
1 egg
1ss sukrinmelis
-vispes til eggedosis

1dl kremfløte
¼ krm stevia
- vispes til krem

Begge deler blandes sammen.

Brukes til jordbær eller annen bær du liker.
Også veldig god til gele.





Heistad gele eller hjemmelaget.



Gele (0 karbohydrater)


6 plater gelatin smeltes i 1/4 liter vann. (Avkjøl blandingen)
Bland i 1/4 liter vann.
Bland i Fun light ublandet saft, jeg bruker bringebær smak, saftkonsentratet må være litt sterk. (skal passe til ca 3/4 liter vann)


Ha i bolle og avkjøl i kjøleskapet til gelen har stivna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar