onsdag 6. april 2011

Velkommen

Jeg vil i mitt første innlegg skrive litt om hvem jeg er, og hvorfor jeg har startet denne bloggen.

Jeg har slitt med noen ekstra kg, oppblåsthet, masse vondt i magen, vondt i ryggen ++.
Etter at mamma hadde gått på ketolyse noen ganger å det hadde gått ganske bra bestemme jeg meg for å prøve.
Jeg fikk låne boka å startet å lese. I starten var det vaskelig å huske hva som var bra å spise og hva som var fyfy, men det gikk seg til. Det blir jo slik at du må lese innholdet på alt du putter i deg, det gjelder også krydder. Ferdige produkter som regel veldig fy så du får ganske mye erfaring i matlaging.
De første 2 ukene var litt harde, du går liksom fra å være carbojunkie til å bare få i deg 15 kh til dagen, Når en er avhengig av noe som ikke er bra for deg, som sukker og hvete så blir du faktisk dårlig av å kutte det ut. Men slik er det jo også med andre ting som ikke er bra for oss røyk o.l det trenger liksom en avvenningsperiode før abstinensene forsvinner. Med karbohydrater tar dette ca 14 dager. Hvis du ha gjør en stor feil å får i deg masse karbohydrater så må den perioden startes på ny og vekten vil stoppe i ca 4 dager.

 


 

Største grunnen til at jeg valgte lavkarbo som en livsstil, er at jeg alltid har reagert veldig på mat. Når jeg gikk i 4 kl trodde mamma d var melk jeg ikke tålte, senere trodde hun jeg ikke tålte gluten, åsså at jeg hadde cøliaki. Men jeg vet enda ikke hva jeg har, men jeg vet at jeg ikke tåler sukker, søtningstoffer, mel, glutenfritt, potet, ris, pasta, ++. Det som er i tykk skrift er skikkelig gale for det pleier jeg å spy av. Ellers går det i alle slags oppkastsymtomer, også varer de i dager.Det var litt om meg, nå til hvorfor jeg har startet en blogg.

Jeg leser mange kjekke og forskjellige bloggerog har lenge tenkt på å lage min egen for å kunne dele mine erfaringer med andre. Jeg har fått høre av mange at jeg er deres inspirasjon å burde starte en blogg :) Det er veldig kjekkt å få inspirere folk, å ekstra gøy når andre blir så inspirert at de begynner å bry seg om sin egen helse og kosthold.

Det å lage mat er en av mine favoritt ting, det å dele oppskriften med andre er enda kjekkere. Så på bloggen kommer jeg til å dele oppskrifter dere :)3 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. De første bildene med rødt hår er fra minus 10 kg. Har ingen bilder seøv som er før det, men skal prøve å få tak i fra slekt :)

    SvarSlett
  3. Bra side,jeg vil også prøve:)

    SvarSlett