ca 13.5 karber i hele puddingen
3 egg
1-3 ss sukrinmelis
3 dl fløte
3 plater gelantin
100g mørk sukkerfri sjokolade (raspet)
Pisk egg og sukrinmeliset til eggedosis.
Pisk fløten til krem.
Bland eggedosis og krem.
Gelantinen bløtes opp i litt vann, før den løses opp i maks 0,5 dl kokende vann. Denne blandingen avkjøles og helles oppi eggedosis/krem blandingen sakte og i en tynn stråle mens man rører.
Så tømmer man halvparten (av blandingen) oppi en skål, så et godt lag med raspet sjokolade (ca halvparten), så resten av blandingen og tilslutt resten av sjokoladen på toppen
Avkjøles til den stivner
3 egg
1-3 ss sukrinmelis
3 dl fløte
3 plater gelantin
100g mørk sukkerfri sjokolade (raspet)
Pisk egg og sukrinmeliset til eggedosis.
Pisk fløten til krem.
Bland eggedosis og krem.
Gelantinen bløtes opp i litt vann, før den løses opp i maks 0,5 dl kokende vann. Denne blandingen avkjøles og helles oppi eggedosis/krem blandingen sakte og i en tynn stråle mens man rører.
Så tømmer man halvparten (av blandingen) oppi en skål, så et godt lag med raspet sjokolade (ca halvparten), så resten av blandingen og tilslutt resten av sjokoladen på toppen
Avkjøles til den stivner
Jeg valgte å tilsette sitron i gelantinvannet, da jeg ikke liker dronning maud uten litt sitronsmak :p
Her er resultatet av dronning maud puddingen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar