Camillas sjokolade og vaniljekrem kake
Bunn:
6 egg
50 g sukrin
100 g meierismør (med eller uten salt)
100 g kokosmel
2 ts bakepulver
2 ts fiberhusk
Smelt smøret og sett til siden. Visp sammen egg og sukrin til eggedosis. Tilsett smør og alt det tørre og bland godt. Klem deigen ut i en springform. Jeg delte bunnen og da lønner det seg å ha en liten springform for å få bunnen høy. Stek på 180 grader i 20-30 min. Avkjøl.
7.1 kh i hele bunnen
![]() |
Fett | 59 % |
![]() |
Protein | 37 % |
![]() |
Karbohydrat | 4 % |
![]() |
Alkohol | 0 % |
Fant bunnen her
Sjokolade og vailjekrem:
sukrinmelis
3 dl kremfløte
300g philadelphia kremost
3 ts kakao
1 ts vaniljepulver
100 g 70% sjokolade eller mørkere.
3 ss cocosa
Med 86% sjokolde så blir alt fyllet 37.62 kh
Energi
![]() |
Fett | 91 % |
![]() |
Karbohydrat | 5 % |
![]() |
Protein | 4 % |
![]() |
Alkohol | 0 % |
Stivpisk kremfløten og tilsett 1/2 dl sukrin. Pisk kremosten myk med en 1/2 dl sukrin. Bland sammen og fordel røra i to boller. I den ene blander du inn vaniljen, og den andre blander du inn kakao.
Ha på ett lag av gangen, og la den stå i kjøleskapet en fem minutter før du har på sjokoladelokket.
Smelt sjokoladen i microen, bland i cocosaen etterpå. Hell så sjokoldden over kaken som et lokk.
Kremene fant jeg her
Denne kaken var helt fantastisk :D Eivind trodde ikke på at den var lavkarbo en gang :p
Må prøves, den så jo bare helt herlige ut :o)
SvarSlettDet var den virkelig også ;) har hatt 3 stykker iløp av dagen :p.
SvarSlettWow,den ser fantstisk ut,skal prøves :-) takk som deler.
SvarSlett