mandag 22. august 2011

Bakeglede uten sukker.

Jeg har prøvd ut lchf drømmer og karamell kjeksene. Begge minte meg om mislykka lavkarbo pepperkaker, så det blir lenge til jeg prøver en lavkarbo kjeksoppskrift igjen.

I går lagte vi fleskepannekaker/ fløtepannekaker/middagspannekaker, vanligvis er de kjempegode, men de siste 3-4 gangene har vi virkelig ikke fått de til. De henger seg fast i midten selv med masse smør på pannen. Jeg tror vi må få oss en ny stekepanne :-/


Jeg har begynnt å jogge igjen og prøver å kutte ned på/ ut søtningstøffer. Sistnevnte er ganske vanskelig, har vell ikke egentlig så veldig lyst. Men ska jeg greie å gå ned 5 kg til så tror jeg det kan hjelpe. Jeg tar krom for å ikke få så mye søtsug, men blir litt kvalm av de å synes ikke det er effektive nok. Tror det må litt mer viljestyrke til. På lavkarbo kan en oppleve litt kvalme. Mine råd mot det er å drikke taffel, bris, kullsyrevann og ingefærte.

Vil du vite mer om lchf  se denne
2 kommentarer:

  1. LCHF-drømmene er kjempepopulære hjemme hos oss! Veldig gode. Kan også anbefale vaniljemuffins fra smmaen boken. Supre!

    SvarSlett
  2. Så kjekkt :) Det er jo forskjellig hva en liker å ikke, for min del smakte de bare sukrin å gikk i bosset. :p

    SvarSlett