fredag 2. desember 2011

sjokoladefromasj

3 egg
2 ss tagatose (brukte 3, men det var litt for mye)

Pisk til eggedosis

legg 5 gelantinplater i kaldt vann

Pisk 3 dl fløte

kok varmt vann, bruk 0,5 dl varmt vann ca å ha oppi gelantin litt og litt mens du pisker godt. Trenger ikke å klemme ut vannet av gelantinen først, da blir det lettere klumper.

ha gleantinblandingen litt og litt i eggedosisen mens du pisker godt. Ha oppi pisket fløte litt og litt mens du pisker. Ha så oppi kakao etter smak.

Jeg smeltet 2 ruter med 86 % sjokolade å hadde over <3


Oppskriften er egenkomponert :)

2 kommentarer:

  1. Så utrolig digg ut da! :D
    Hva er tagatose?

    SvarSlett
  2. det er en søtning ;) boksen heter tangatesse å er en blanding av tagatose og isomalt.
    http://www.lavkarbo-torget.no/index.php?do=product&id=255

    Selv tålte jeg det ikke å ble veldig dårlig i magen av det, men har lest mye bra om det ;)

    SvarSlett