2 ss tagatose (brukte 3, men det var litt for mye)
Pisk til eggedosis
legg 5 gelantinplater i kaldt vann
Pisk 3 dl fløte
kok varmt vann, bruk 0,5 dl varmt vann ca å ha oppi gelantin litt og litt mens du pisker godt. Trenger ikke å klemme ut vannet av gelantinen først, da blir det lettere klumper.
ha gleantinblandingen litt og litt i eggedosisen mens du pisker godt. Ha oppi pisket fløte litt og litt mens du pisker. Ha så oppi kakao etter smak.
Jeg smeltet 2 ruter med 86 % sjokolade å hadde over <3
Oppskriften er egenkomponert :)
Så utrolig digg ut da! :D
SvarSlettHva er tagatose?
det er en søtning ;) boksen heter tangatesse å er en blanding av tagatose og isomalt.
SvarSletthttp://www.lavkarbo-torget.no/index.php?do=product&id=255
Selv tålte jeg det ikke å ble veldig dårlig i magen av det, men har lest mye bra om det ;)