mandag 19. desember 2011

Camillas Aubergine gryte


  grytekjøtt 700-1000 g
1 aubergine
halv paprika
1 1/2 ts salt
1 ts pepper
2 bokser hakka tomater
1 ss koriander
1/2 ts spisskum
2 ts revet muskatnøtt (muskatblomme)
3 stk rød chili finhakket
2 ss ingefær (helst revet fersk)
1 kinesisk hvitløk
1 ts eddik



Lag marinade : 3 ss olje, chilien, hvitløken,
koriander, spisskum og muskat.

del kjøttet i valgfristore biter og ha i marinaden i 15 min

Brun køttet gyllent i olje. Del auberginene i terninger og
stek sammen med kjøttet i 2 minutter under omrøring.
Tilsett ingefær og la alt steke i 2 minutter før du har i eddik og tomatene.
Demp varmen på gryten å la det trekke i 1-3 timer ved kokepunktet.

Smak til med salt og pepper

Server med salat og tzatziki

Egenkomponert

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar