tirsdag 13. desember 2011

iherb pakke !

Min første iherb pakke :D

Kommer en til om en dag eller 2 åsså enda en om 2-3 uker ;)

Her er det jeg fikk i pakken. Stevia med toffee smak, agave nectar, miracle noodle, og knall gode atkins som smaker mars <3


Som jeg allerede har informert om så var atkins sjokoladene skikkelig digg. De smaker skikkelig mars.
Men det er alltid et men, de atkins som er i butikken har jeg aldri fåt så vond mage av å de er også større. Så jeg tror kanskje denne inneholder mer maltitol. Så om du ikke tåler det slik som meg så må du være forsiktig. Tåler du det så kan du nye den, for det er seriøst den beste lavkarbo sjokoladen jeg noen gang har smakt
Terningkast: 6

Jeg har også greid å prøvd ut agave nectaren og steviadråpene å synes de ga veldig god smak i mine deilige peanøttcookies <3 :D som dere selvfølgelig skal få oppskrift på iløp av uka ;)
Fikk beskjed av min kjære at de virkelig ikke smakte lavkarbo å var veldig like de mormoren hans lager som inneholder både mel og sukker ;) Gled dere!

Vil du handle på iherb for første gang ? Da kan du bruke min rabattkode

5 kommentarer:

 1. Grattis da :D digger selv iherb som du kansje vet

  SvarSlett
 2. Atkinsbarer er fint å ha når nøden er stor:) Har smakt på en del barer og ikke alle smakte like godt. Ser gjerne godt ut på pakken men nei, smaken er ikke alltid som det ser ut til å være. Har bestilt to pakker av den du har på bildet, håper det smaker godt! Du gir det terningkast 6, så håper på det beste! :) Min pakke kommer nok etter jul, kanskje i januar. Tar litt tid...

  Miracle noodle syns jeg smaker dritt. Vi har heldigvis ulike smaksløker.

  Fortell meg gjerne hva din erfaring med agave nectar er etter å ha brukt den litt. Ser spennende ut:D

  SvarSlett
 3. Så bra :) denne typen er mye bedre enn de som er i butikken, å jeg er sikker på at du kommer til å digge den ;). Bare husk at det er maltitol å at du da må prøve en halv eller en liten om gangen :p jeg ble litt dårlig i magen av en, men jeg har ganske ømfintlig mage. En annen dag reagerte jeg ikke like gale så det er forskjellig fra dag til dag alt etter hva annet en har spist.


  Ja jeg har lest det i senere tid at de ikke var spesielt gode så gruer meg nesten til å prøve de :p

  Agave nektaren har jeg nå prøvd 2 ganger å er veldig fornøyd med den som erstattning for der en kunne ha brukt sirup, som peanøttkjeksene, men skal prøve den ut mer å skrive om både den og pannekake sirupen som jeg fikk i dag ;)

  SvarSlett
 4. Jeg tåler maltitol og andre søtningstoffer ganske bra, til nå, i alle fall. :) Men du har rett, det er situasjonsbetinget når magen slår seg vrang og ikke. For å være på den sikre siden har jeg valgt å lage lavkarbo-snop til jul med vanlig mørk sjokolade (90%). For mye maltitol er aldri bra uansett, tror jeg.

  Det er ikke meningen å ta fra deg motet for å prøve miracle noodle! Kanskje du syns det er supergodt! Smaksløkene våre er jo så ulike som dag og natt. Ikke kvi deg for å prøve. Kast deg ut i det. Tror det lukter verre enn det smaker, for å si det slik. :)

  Tror jammen jeg skal bestille meg avgave nektar. Ser at den kan brukes til mye rart. :)

  SvarSlett
 5. Det er jo bra at du tåler det greit for da kan du lettere kose deg med noe slik en gang i blant uten å svi for det ;) Nei tror heller ikke det er så bra med for mye maltitol enten en tåler det eller ikke, heller ikke annet kunstig søtning ;)

  Hehe :p jeg leste det noen dager før du sa noe så det er ikke din skyld :p Men jeg leste også at de luktet vondt å at de bør skyldes av med en gang når en skal bruke de åsså ha de oppi noe med mye god saus. Jeg lurer på om å bruke de til wok eller kjøttdeig og "spagetti" ;p

  Ja har funnet pepperkakeoppskrift med den også :D

  SvarSlett