fredag 30. desember 2011

En veldig god pizza

Bunn

200 g kremost eller fetaost (kartong)

3 egg

1 ts fiberhusk

2 ts bakepulver

Melblanding: 25 g glutenmel (om du ikke har så kan det byttes ut med bakemix/ mandelmel/ bakepro)
og 25 g en mix av solsikkefrø og sesamfrø kjørt i en kjøkkenmaskin om til mel

2-4 ss linfrø (hele)

1 ts olje

Dette er en forbedra oppskrift av tidligere forsøk.
Bildene jeg viser er fra en tidligere pizza før små forbedrelser ble gjort.




 Pisket 3 eggehviter
 3 eggeplommer pisket med 200g fetaost/kremost


 2 ts bakepulver og 1 ts fiberhusk
Har tidligere brukt denne for å bruke den opp. Men en melblanding av sesamfrø og solsikkefrø er bedre. 25g
 25 g
Tilsett gjerne litt kryska kli om du vil ha fastere deig. (men ikke for mye, det gjør at det smaker bare det)
 litt olje, og litt linfø oppi
 Valgfritt fyll

 Brukte slikkepott til å dra den utover bakepapiret

 Ferdig stekt
Snudd rundt for sprøere bunn.

 Fyll på
Ost på
 Ferdig :D. Den ser virkelig ikke så god ut som den er. Beste lavkarbo pizza jeg noen gang har smakt :D
 Majones
 Litt krem oppi, da jeg ikke hadde rømme
 Ketshup, chillipulver, cajenepepper, paprika, løkpulver, seltin, pepper, og hvitløkspulver. Tok ekstra av de 4 siste etter bildet ;) Blander alltid d jeg vil og smaker meg til. Blir alltid super god :).
 Ferdig pizzadressing

2 kommentarer:

  1. Høres godt ut! Hvor lenge skal bunnen stekes (pr side), og på hvilken temperatur? Hvor lenge lar du den stå i ovnen med fyllet på, og på hvilken temperatur?

    SvarSlett
  2. Bunn : 180-200 grader i 10-15 min kan se på den når den er ferdig, heller for lenge enn for lite i.
    Men fyll så samme grader og ca samme 10 ;).

    SvarSlett