mandag 9. mai 2011

Snickerskake

Snickerskake


250 g paranøtter eller mandler ( paranøtter for minst  kh)

250 g peanøtter ( blir 35 kh så er lurt å bare ta halvparten, det blir tykk nok bunn og nok saltsmak)

6 eggehviter
3 dl sukrin melis ( fra helsekosten)

2 ts bakepulver

1 ts vaniljepulver ( fra helsekosten)


Dekk en langpanne med bakepapir, og sett ovnen på 180 grader.

Ta nøttene i en kjøkkenmaskin og hakk de skikkelig godt opp.

Pisk eggehvitene og sukrinen stivt, tilsett bakepulveret og vaniljepulveret, rør.  Tilsett nøttene litt og litt. Rør med en slikkepott.
 

Ta blandingen oppi en langpanne, og fordel det med slikkepotten
 

Stekes på nederste rille i ca 20 min.


krem

Eggeplommer
100 g sukrin melis
2 pl  sukkerfri sjokolade ( de fra helsekosten har minst kh)

Varmes til det tykner.




Du kan også piske krem å ha under sjokoladekremen, det er kjempe godt ;)
Eller du kan ha det på siden. 
Denne gang valgte jeg å ikke ha krem inni, da jeg vil den skal holde lenger, å synes kremen blir litt rar når den står i kjøleskapet noen dager.


Oppskriften har jeg laget selv og fått masse skryt for den ;)
Den smaker vanlig høykarbokake ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar