mandag 16. mai 2011

Løkringer

Lagte løkringer søndag, men de var ikke sånn kjempe bra da jeg trodde de skulle bli kjempe gode.
Men legger ut de 2 oppskriftene jeg valgte å mixe om på og bilder så kan dere velge om dere vil prøve selv eller ikke :).


Onion rings

"Eggerøre":

3 egg
0,5 dl kremfløte

Bland sammen

Melblanding:

5,5 dl soyamel ( jeg brukte glutenmel, kanskje bedre med soyamel)
2 ts salt
1 ts pepper
1 ts hvitløkssalt
1 ts kyllingkrydder


Del en løk i tykke ringer, og ta ringene forsiktig fra hverandre. Dypp ringene først i melblandingen, så i eggerøra, og så i melblandingen igjen.

Friter i olje til de er gyldne, ca 1-2 minutter. La renne av på kjøkkenpapir, og serveres umiddelbart.


oppskrift nr 2

Ett egg
1 ts fiberhusk
1/2 ts jbk
1/2 dl malte sesamfrø
Tilsett vann til du får omtrent samme konsistensen som muffinsrøre. (Blir litt seig/geleaktig)
Smak til med ei 1/2 ts salt, eller mer/ mindre alt ettersom. Kan sikkert ha andre krydder i også. Jeg syns det er godt når røren er litt salt.

Skjær opp de grønnsakene du vil bruke, sellerirot, løk, sopp osv. Dypp dem i røren og stek dem i olje til de er lysebrune. Jeg bruker den minste pannen i huset, med ett par cm solsikkeolje i. Varmer den opp til den bruser når jeg stikker en tresleiv nedi.


Jeg brukte oppskrift 1 + 1 ts fiberhusk og 1/2 ts jbk, kanskje bedre med en av oppskriftene slik de er.<a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/2a46b773049f35d290bbec3a31b8645b" alt="Blogglisten" /></a>

4 kommentarer:

 1. Takk for at du tipset meg om bloggen din :) Håper jeg klarer gå ned også , du har jo gått ned super mye!

  SvarSlett
 2. Takk for tips, skal ta å kikke litt her ja, trenger all inspirasjon som jeg kan få:)

  27 kg er jo kjempe bra;) Jeg har holdt på en månde ca nå, og har igrunn bare godt ned to kg, så gikk jeg opp en kg igjenn så i teorien har jeg kun gått ned en kg. Helt ærlig så har jeg igrun begynt å mistet motet, selvom mange sier at det kan stå litt stille til å begynne med. Men vil gå ned så fort som mulig:P Og har gått ned fortere av andre metoder.

  Lurte på om du har no erfaring med dette, evt, noen tips og råd på hvordan jeg kan gjøre noe med det?

  SvarSlett
 3. jannemor: Jo bare hyggelig, takk for fin kommentar ;) Du klarer det nok:) det viktigste er å fokusere på alt det gode en kan lage :)

  Stinemoor: Takk :)
  Jeg slet litt i starten jeg også, da jeg spise noen ting jeg trodde var ok, åsså var de ikke det. Har du lest på lavkarbo.no å sett der eller spurt om råd der? Hvis ikke kan du jo gjøre det ;) Ellers kan du legge meg til på¨facebook å sende meg melding der med hva du du spiser i løp av en dag, 3 forskjellige dager. Så skal jeg prøve å hjelpe deg ;)

  som regel er problemet at en spiser for lite grønnsaker, for lite fett, for lite protein eller drikker for lite vann. Ellers er kan det være du spiser en ting eller 2 med for mye kh i

  SvarSlett
 4. mmm, disse så skikkelig digge ut... nam nam... løkringer er sååå godt!

  SvarSlett