Dette smakte seriøst som en veldig ekte pizzabunn :D får lyst å lage den hver dag :)
- 150 g fetaost (ikke fra glass, men kartong)
- 25 g glutenmel
- 25 g bakemiks
- 3 egg (pisket hvittene stive for seg og pisk plommene med fetaosten)
- litt salt
- 2 ts bakepulver
- 2 ts fiberhusk
- litt kli (jeg tok sånn at deigen ble fastere)
Du tilsetter alt, litt og litt oppi miksen av plommene og fetaosten. Til slutt tilsettes massen i de piskede hvitene. Røres forsiktig til det blir klumpfritt.
Fikk ikke tatt bilde, men skal gjøre det neste gang :) den så nesten lik ut som den forje, bare at denne var litt lysere å då luftigere ut. :)
Heisann =)
SvarSlettPrøvde å lage pizza med oppskriften du la it her på bunnen.
Jeg stekte den desverre litt for lite før jeg la på fyllet, så den ble litt bløt i bynnen da den var helt ferdig stekt.
Men det var en utrolig bra oppskrift. =)
Jeg kommer til å lage den igjen, og det beste av alt var at jeg ikke følte meg oppblåst pga hvetemel mm. i vanlig pizza. Og det føltes helt himmelsk å slippe det.
Tusen takk for at du delte denne oppskriften med oss! =)
Og liker bloggen din generelt bra ellers også.
Mye gode tips til oss som ikke tåler hvetemel og intollerant for sukker. =)
Så koselig :) Ja min er alltid helt tørr og fast, så det er lurt å ha den i til den er fast nok ca 15- 20 min med varmtluft.
SvarSlettDet er bare glutenprotein i glutenmelet så det er derfor du slipper å vli oppblåst. Det er det jeg liker med den, når det er nok stekt er den utrolig god, og gir ingen magesmerter :)
Bare kjekkt ;) Å veldig gøy at flere liker oppskriftene og prøver de ut :)
Jeg tåler heller ikke mel, sukker, gjær ++ spyr ++ av det så Oppskriftene er veldig vennlige for andre som er intollerante for det samme ;)
Takk for kommentar ;)
Jo mer kryskakli, jo fastere/sprøere bunn :)
SvarSlettFiberhusk gjør bunnen svampete så ikke bruk det.