torsdag 16. februar 2012

Mye god mat de siste dagene

I de siste dagene har jeg laget mye god lavkarbomat, her har dere litt i bilder.


 
Gryterett med kjøttdeig, bacon, og mais
(mais inneholder ca 14 kh pr 100 g, ikke bruk det om du prøver å gå ned i vekt)Maten på tirsdag, marinerte koteletter, saus av det som var igjen i pannen og litt fløte. Salat og tzatziki ved siden av.
 Sjokolade med pekannøtter og havsalt

Cecilie har en god oppskrift, se her ;)
Maten i dag

marinert ytrefilet, med salat og tzatziki

2 kommentarer:

  1. Maiskorn er jo ikke så veldig lavkarbo da, pga stivelsen da. Minimais er derimot et bedre alternativ. På bildet så det ut som maiskorn. :) Men kanskje det funker for noen. Selv velger jeg å ikke spise maiskorn fordi det inneholder en del uheldig stivelse. For øvrig ser retten veldig god ut! :D

    Ønsker deg en superfin helg:D

    SvarSlett
  2. Nå spiser jeg ikke lvkarbo for å gå ned i vekt lenger så da unner jeg meg nesten alle grønnsaker, men ja jeg vet at det ikke er så veldig lav lavkarbo :). Pleier å bare bruke minimais, så dette er første gang jeg har brukt maiskorn, det var for samboeren ville ha det:) Seelv pittlet jeg det meste ut. Men jeg unner meg en maiskolbe i ny og ne, men annbefaler ikke det når en vil ned i vekt :)

    Retter innlegget å skriver i parantes hvor mye mais inneholder ;) så slipper noen å tro det inneholder lite siden jeg brukte det her :)

    SvarSlett