onsdag 8. februar 2012

lakse"pinner" med brokkolimos og sandefjordsmør +

Hei, nå er jeg halveis tilbake igjen etter litt opphold. Har hatt en del å gjøre, vært i stavanger en fra torsdag til søndag, og utenom det hatt lite blogglyst.
På lørdag og søndag var jeg på yogakurs, det var veldig kjekkt å jeg ble veldig stiv og støl :p
Jeg lærte hvordan en kan gjøre øvelsene best mulig, å hvordan en skal gjøre det helt rett så det strekker de rette plassene.

Jeg har også tatt av gipsen og er ganske fornøyd med resultatet :) Bilder må dere desverre vente med til slutten av april, for da har jeg time hos neselegen å skal ta etterbildene. Foreløpig er den litt små håven og pitte litt vond ennda, også ganske nummen, men dette ville ta tid før det gikk helt vekk.Her er maten fra i dag, biff med løk, maiskolbe som jeg etterpå hadde smør og salt på. og jorbær med fløte til dessert :D
Her er maten fra i går, fiske"pinner" med sandefjordsmør og brokkolipurreJeg har panert laks

paneringen lager du slik:

4 laksefileter

2 egg piskes i en liten kopp

paneringsblanding : 1 pose baconcrisp, 2 små poser parmesan mixes i en kjøkkenmaskin til det blir så smått som det kan bli.
Del fiskefiletene i biter, dupp dem i eggeblandinger, så har du de i paneringsblandingen, jo mer du får på jo sprøere blir de :) klemmer du dem litt flate også så blir de ennda sprøere.

Det ble knall godt ! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar