onsdag 22. februar 2012

Boller

Jeg spiste ikke bolle på søndag, men på tirsdag fikk jeg plutselig veldig lyst på boller så jeg testet Fristende lavkarbo sine :) De ble veldig gode med pisket krem og rørte jordbær :) Og de ble enda bedre når de hadde ligget fremme over natten.


Her er oppskriften hennes: 4 mellomstore egg
4 ss sukrin
1 dl fløte
50 gram smeltet smør
1 dl kokosmel
2 ts bakepulver
3 ss fiberhusk
1 ts kardemomme
(egg til pensling)
Visp egg og sukrin godt sammen. Tilsett det smeltede smøret og fløten. Bland det tørre godt sammen og bland det godt inn i det våte. La deigen svelle ti minutter.
Ta litt og litt av deigen og trill til boller.
Bollene stekes midt i ovnen ved 175 grader i cirka 18 minutter. La de så avkjøles på brettet. I mellomtiden visper du krem. Del bollene på midten og fyll med ønsket mengde krem. Dryss sukrinmelis på toppen.
Vil du ha rørte jorbær på slik som meg ?
Ta frem frosne jorbær, ha de i en skål og så i microen til de er tinte, gjerne litt varme også. Mos og rør godt med en gaffel.  Ferdig! Ha dette oppå kremen :)


Her har dere bilder:Hadde frosne bær i microen, moste og rørte dem :)4 kommentarer:

 1. Kom nettopp over bloggen din, og må si jeg har fått meg en ny favoritt blant lavkarboblogger :) Så mange fine oppskrifter :) Skal se gjennom litt etter litt :) Gratulerer med flott vektnedgang!! :) Jeg har nettopp startet med lavkarbo (1 mnd siden).

  SvarSlett
 2. Tusen takk :D Kjempe kjekkt at du kommenterer innleggene mine ;) det er kjekkere blogge da :).
  Så bra ! Lykke til videre og du må bare ta kontakt om du trenger råd eller tips :)

  SvarSlett
 3. Bare hyggelig :D Tusen takk for det :) Skal ikke se bort ifra at jeg tar kontakt :) Kommer hvertfall til å fortsette å lese bloggen din :)

  SvarSlett