Trykk her for Oppskrift på sausen med blomkålris
Vi brukte samme saus bare at vi tilsatte en halv boks med skinke biter også. (picnic)
Carbonarasaus
150- 200g bacon ( 0 kh)
2 -3 hvitløksfedd ( 1,5 kh)
1,5- 3 dl fløte ( 8,7 kh for 3 dl)
3 egg ( 1,5 kh)
1 pose parmesanost
champingjong for de som liker det.
champingjong for de som liker det.
Stek baconet gylent eller sprøtt. Tilsett hvitløk. Ta oppi så mye fløte du ønsker, tilsett parmesan å la det koke til det tykner.
Når det ser bra ut blander du det med blomkålrisen oppi en bolle. Rør så godt inn ett og ett egg :)
Ta en halv blomkål å riv den i buketter. Legg i vann å la koke til du før en gaffel lett igjennom.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar