søndag 13. november 2011

Carbonarasaus med blomkålbuketter



Trykk her for Oppskrift på sausen med blomkålris

  Vi brukte samme saus bare at vi tilsatte en halv boks med skinke biter også. (picnic)


Carbonarasaus

150- 200g bacon ( 0 kh)
2 -3 hvitløksfedd ( 1,5 kh)
1,5- 3 dl fløte ( 8,7 kh for 3 dl)
3 egg ( 1,5 kh)
1 pose parmesanost
champingjong for de som liker det.
Stek baconet gylent eller sprøtt. Tilsett hvitløk. Ta oppi så mye fløte du ønsker, tilsett parmesan å la det koke til det tykner.
Når det ser bra ut blander du det med blomkålrisen oppi en bolle. Rør så godt inn ett og ett egg :)








Ta en halv blomkål å riv den i buketter. Legg i vann å la koke til du før en gaffel lett igjennom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar