torsdag 16. juni 2011

Tur til tyrkia :D

Hei,  i kveld reiser jeg og ei vennine til tyrkia med allinclusive :). Nazar hadde kjempe bra tilbud, så vi valgte lucky 3 star som er en uspesifisert reise til antalya med minst 3 stjerner og allinclusive. Den vi valgte kostet 2300 kr fra haugesund, som er kjempe billig :D.  Nazar inkluderer alltid mat på flyet og buss fram og tilbake til flyplassen i det landet du reiser til :). Det gjør jo at en sparer en del penger :).


Jeg har snakket en del om lavkarbo med folk jeg kjenner og nevnt en del oppskrifter og tips jeg har glemt å dele med dere. Men nå har jeg selvfølgelig glemt det ut igjen. Så når jeg er i tyrkia skal jeg legge oppi noen postit lapper og en pen slik at når jeg kommer på det kan jeg skrive det ned, slik at jeg får delt det med dere når jeg kommer hjem ;).

Selv om jeg er borte må dere gjerne bruke oppskriftene på bloggen, og kommentere  div innlegg og oppskrifter. Da har jeg noe kjekkt og komme hjem til ;).

2 kommentarer:

  1. Hei! Fant dette innlegget gjennom Google, så fant ut at jeg liksågodt kunne spørre deg om dine erfaringer med å reise med Nazar på Lucky 3 star til Tyrkia? Var det suksess? Har lest litt forskjellig om Nazar, tilbudet virker jo nesten for godt til å være sant! Hvordan var hotellet, maten og all inclusive-tilbudet? :)

    SvarSlett
  2. Vi var ihverfall veldig fornøyde, ok mat, og greit hotel ;)Drikke utvalget er jo ikke så kjempe stort, men de hadde ihvertfall sukkerfri cola. Det hadde de ikke i bulgaria

    SvarSlett