mandag 27. juni 2011

Hjemme igjen fra tyrkia :)

Hei nå har jeg vært hjemme siden torsdag, må si jeg savner å stå opp kl 9 for å gå ned å finne meg mat fra frokostbuffen, så gå opp på rommet, finnet hånkle og div da jag allerede har bikini under en lett kjole, så gå ner i lobbyen, legge nøkkelen for å så gå rett ut til solsengene og bassenget. Gradene varierte mellom 35- 43 ca  og lite vind. Likte det best på 37-38.

 Vi havnet på Park side å var superfornøyde med hotelet og de ansatte :D. Spesielt var det en bartender med navn Cazem som gjorde det han kunne for at ALLE på hotellet skulle trives å ha det gøy. Han kom ofte å spurte om folk ville ha noe å drikke åsså kom han med det selv eller fikk rydde guttene til å komme med det. Han lekte med barna, underholdt for de fleste og snakket me alle :).
Vi spillte kort med ham, et  som blir kallt kring eller kjempen. Det kortspillet har faktisk aldri vært så gøy før som det var når vi spillte med han. Han hadde aldri spillt det før så han hadde hele energien med i spillet og ble skikkelig glad når hans kort fikk våre eller når det ble krig  :)



Ellers hadde vi det greit, litt kjipt at Jeanette fikk infeksjons i beina, og siden vi hadde forsikring skulle de ha henne på sykhuset et døgn. Der hadde de gitt henne medesiner for magesår + annet tull. Så det ble bedre av seg selv og av vesken de helte på beina hennes. Dette øddela sånn 3-4 dager av ferien, da hun ikke fikk sole seg og måtte dekke til beina.

Ellers skal jeg senere skrive om en forferdelig tattoveringshappe som var i siden, har også tatt bilde av den for å advare andre mot å gå der.

Når jeg kom hjem fikk vi oss en lite kattunge, han er bare super søt og veldig kosen. Han har ikke fått navn ennda, så dere må gjerne komme med forslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar