Veldig god sjokoladekake som ble litt bløt i midten
6 små egg
6 ss sukrin ( brukte en blanding av sukrin og sukrinmelis)
24 dråper natreen eller med sukrin
2 ts bakepulver
1 ss fiberhusk
5 ss kakao
4 ss mandelmel
2 ss kokosmel
50 gram smeltet smør
Slik gjør du:
Pisk egg og sukrin til eggedosis. Bland sammen det tørre, og bland det inn i eggedosisen. Rør til slutt inn smeltet smør.
Kaken taes over i en liten smørt, rund form. Stekes midt i ovnen på 175 grader i 15 minutter.
Kaken ble veldig god i smak og konsistens
Laget krem
3 dl fløte som jeg pisket
100 g 86 % sjokolade som jeg smeltet, deretter så blandet jeg den inn i kremen
tilsatte natreendråper men ikke nok for den ble skikkelig mørk.
kan ha lysere sjokolade eller med søtning. Kan sikkert halvere kremen.
Middagen i dag
biffstrimler marinert i chili, krydder og olje, stekt løk, sellerirot fries kokt i rapsolje, og salat med tzatziki
Noen bilder fra uka som var
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar