søndag 29. januar 2012

Meatza pizza

 Først laget jeg bunnen av 1 kg kjøttdeig
3 egg
salt
pepper
chili og hvitløkspulver (bruker skikkelig fra innvandrer butikk)

Den ble ekstra god med chili og hvitløkspulver i så det skal jeg bruke hver gang.
 Laget tomatsaus
1 boks hakka tomater
1 stor tomat
1 dasj med sukkerfri ketchup ( kan sløyfes)

noe jalapenos hakket i biter
salt, pepper, basilikum, chilipulver og hvitløkspulver etter smak
 Pepperoni
 Ferdig :D.
Den er super god og kjempe mettendes

Laget rømmedressing å hadde til

Rømme dressing
1 boks rømme
4 ss majones
3 ss olivenolje
salt og pepper
noen dråper eddik

 litt gressløk
halv kinesisk hvitløk finhakket
Alle som har smak denne elsket den :D
Annbefales på det sterkeste.

3 kommentarer:

  1. Hei. Dette såg godt ut. Steker du kjøttdeigbunnen først ei stund? Har du ikke ost på? Steketid?

    SvarSlett
  2. Steker den til den blir brun, stek i ca 10 min v 225 grader. Jo har ost på, men hadde ikke sånn kjempe masse. Steker så til osten blir gylden, ca 10 min på samme temperatur.

    SvarSlett
  3. Takk for tipset!! Skal prøves:-)
    Ellen

    SvarSlett