torsdag 26. januar 2012

panerte laksepinner med blomkålmos og sandefjorsmør



4 laksefilet

Hellmanns majones
raspet parmesan ( brukte vanlig ost, da vi hadde brukt opp parmesanen tidligere)
Baconcrisp ( hadde ikke så brukte en masse sesamfrø og en stor ss glutenmel)

Den vanlige blandigen som ikke står i parentes er best, men den andre var et godt alternativ å er det som er avbildet.

Brokkoli purre

kok brokkoli, gjerne også stangen, der ligger det mye smak og vitaminer.

Når du får en gaffel gjennom brokkolien, hell av vannet og ha brokkolien i en kjøkkenmaskin sammen med en god klatt smør,  litt fløte, rømme, salt og pepper.

Ha mosen i gryten igjen å la den koke seg tykk og varm.

Jeg laget sandefjorsmør som jeg har lagt ut oppskrift på tidligere. Trykk her for oppskrift

Jeg hadde litt hakket valnøtter over brokkoli purren. Ha også litt revet parmesan over om du har det :).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar