Gratinerte pølser og aubergine
Dette trenger du:
ca. 500 g pølser, jeg brukte 2 forskjellige pølser fra slakteren. De inneholder masse kjøtt og lite kh.
1 stk aubergine
1 stk hakket løk
1 stk aubergine
1 stk hakket løk
Halv kinesisk hvitløk hakket
1 boks hermetiske tomater
½ ts tørket basilikum
150 g cottage cheese/kesam/rømme
2 stk egg
4 ss parmesan (eller vanlig ost)
1 dl fløte
½ ts salt
½ ts pepper
¼ ts malt muskat
1 boks hermetiske tomater
½ ts tørket basilikum
150 g cottage cheese/kesam/rømme
2 stk egg
4 ss parmesan (eller vanlig ost)
1 dl fløte
½ ts salt
½ ts pepper
¼ ts malt muskat
Skjær pølser og aubergine i skiver på langs. Stek de hver for seg, raskt på hver side. Auberginskivene skal bli bløte, men ikke svidd så ha middels varme.
Fres løk og hvitløk i smør, ha oppi salt, pepper og tomatene. Kok opp å la det koke til det blir en god saus. Smak til med basilikum.
Rør sammen rømme,parmesan, egg, fløte og muskat. Legg lagvis pølser, aubergine og tomatsaus, ha ostekremen på toppen.
Stek på 200 grader til den ser gylden og ferdig ut. 20-30 min
Vi hadde tzatziki til :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar