fredag 9. desember 2011

Meatza

Pizza med kjøttdeig som bunn (veldig mettende)



Du trenger :
1 kg kjøttdeig ( billig kjøttdeigsnabb på rema 100)
2 egg
salt, pepper og organo

Knø dette sammen

Finn frem ett brett og bakepapir

sett ovnen på 225 grader

Fordel kjøttet oppå brette som en bunn (den krymper )


stek i 10 min

Lag en tomatsaus



1 boks hakka tomater

salt, pepper, chili, provence og oregano

litt tomatpurre eller litt sukkerfri ketchup


Fordel sausen over pizzabunnen

Ha over det du vil av løk, og andre grønnsaker

Ha på pepperoni om du liker det

 Topp det hele med ost

stek på 200 grader til den osten blir litt gylden



2 kommentarer:

  1. åååå nam! slik brukte jeg å spise hos mormor hele tiden før :D

    SvarSlett
  2. så koselig at du er innom ;) Jeg hadde aldri smakt det før faktisk :p Synes den ble litt ekkel under så tror jeg vil snu den etter at kjøttbunnen har forhåndsstekt neste gang ;)

    SvarSlett