tag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.comments2023-10-01T00:22:50.092-07:00Camilla Celina FuglesangCamilla Celina Fuglesanghttp://www.blogger.com/profile/01082949458014822381noreply@blogger.comBlogger269125tag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-41882839437820958172021-09-19T03:24:40.985-07:002021-09-19T03:24:40.985-07:00HA EN FIN DAG
HOPE ALL HAPPINES TO YOU ...
IAM FRO...HA EN FIN DAG<br />HOPE ALL HAPPINES TO YOU ...<br />IAM FROM AKSDAL .. HOPE TO LEARN FROM YOUPORNhttps://www.blogger.com/profile/18036446875720788520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-68956429523271470422018-11-07T12:56:02.098-08:002018-11-07T12:56:02.098-08:00ser fristende ut. Hvor stor skal formen være?ser fristende ut. Hvor stor skal formen være?kinghildhttps://www.blogger.com/profile/17681126034353247298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-38179555334720141672018-11-07T12:55:40.014-08:002018-11-07T12:55:40.014-08:00hvor stor skal formen være?hvor stor skal formen være?kinghildhttps://www.blogger.com/profile/17681126034353247298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-26746030254610019922014-10-30T11:48:34.092-07:002014-10-30T11:48:34.092-07:00Flott med tips til saus, men den steken var grå so...Flott med tips til saus, men den steken var grå som ei mus. Har du ikke stekenål til den? <br />Stek den i panna neste gang og sleng den i ovnen i 5 timer på 60 grader, eller noe slikt.<br />Spennende med jordbær, du ser jo ut som ei trivelig husmor. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-30711413951936913192014-03-11T10:34:22.738-07:002014-03-11T10:34:22.738-07:00Så nydelig ut :) Har startet på lavkarbo igjen ett...Så nydelig ut :) Har startet på lavkarbo igjen etter et laaaangt (og mange kilo) opphold. Jeg liker ikke sukrin pga opplever en veldig kaldsmak. Har ikke smakt sukrin+. Er det det samme med denne? Kan jeg evt bruke Tagatesse i steden for?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-85132342833708831642014-02-16T04:07:32.243-08:002014-02-16T04:07:32.243-08:00Hvor mye karbo er det i dette?Hvor mye karbo er det i dette?FrkEimhttps://www.blogger.com/profile/10010796413644036963noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-39455795292002778072013-10-30T11:06:54.905-07:002013-10-30T11:06:54.905-07:00Diabetes type 1 og lavkarbo er det ikkje noko gale...Diabetes type 1 og lavkarbo er det ikkje noko gale med! Sjølv har eg aldri hatt bedre langtidsblodsukker enn i dag, takka vera lavkarbokostholdet. Ein et jo ikkje bacon heile tida... Blir irritert på folk som seier at ein diabetikar "går i koma" av lavkarbo, alt er jo med måte. Har ein føling(lavt blodsukker) må ein jo ete noko med sukker(frukt, godteri o.l), men det betyr ikkje at ein treng å ete pasta, potet, vanlig brød og anna mat som bidreg til store svingningar i blodsukkeret i kvardagen. Med lavkarbomat er det mykje enklare å halde blodsukkeret under kontroll, og ein slepp å sette store dosar insulin. <br />Har ingenting vondt å sei om lavkarbo, eller "grovkarbo" som er likar å kalle det! <br />Og tusen takk for gode oppskrifter Camilla :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-44791432127467399522013-09-17T06:14:57.472-07:002013-09-17T06:14:57.472-07:00Frykter denne smaker litt nøttete, men fyllet smak...Frykter denne smaker litt nøttete, men fyllet smaker aldeles nydelig! (smug-spiste litt på den underveis)<br />blir spennende å smake kaken ikveld! Takk for at du deler oppskrift :) Veronicahttp://www.projectfit2013.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-70829918939463626422013-08-03T12:09:06.161-07:002013-08-03T12:09:06.161-07:00Smaker aboslutt ikke som en vanlig budapestkake, i...Smaker aboslutt ikke som en vanlig budapestkake, ikke god i det hele tatt!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-32020448302791567762013-08-02T06:27:58.634-07:002013-08-02T06:27:58.634-07:00Noen formening om hvor mange karbo denne inneholde...Noen formening om hvor mange karbo denne inneholder ? Lager den nå og den ser og lukter aldeles nydelig :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-22507701382880141352013-06-25T14:01:25.967-07:002013-06-25T14:01:25.967-07:00Bra side,jeg vil også prøve:) Bra side,jeg vil også prøve:) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-75681875092879581122013-06-12T22:35:03.860-07:002013-06-12T22:35:03.860-07:00Hei Camilla :)
Jeg ble korrigere tonnevis av feil...Hei Camilla :)<br /><br />Jeg ble korrigere tonnevis av feil oppført i min Google Webmaster Tools, da jeg kom over dette ikke funnet feil for din link til Oopsies roll siden. Det ser ut til å ha blitt forkortet med blogger. Det ville være flott om du var i stand til å fikse det for meg, som jeg ikke kan synes å være i stand til å finne en måte å omdirigere det gjennom min server som fungerer :)<br /><br />Den riktige linken er: http://www.apinchofhealth.com/forum/vbb/showthread.php?5230-Low-carb-bread-Try-Oopsie-rolls!<br /><br />Hilsen fra Australia, håper jeg google translate gjorde en god jobb :)<br /><br />Skål<br /><br />Sherrie.https://www.blogger.com/profile/16627887590504890131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-58942990354541075152013-04-17T02:15:04.579-07:002013-04-17T02:15:04.579-07:00Jeg går på lavkarvo og lurer på om hvor mye det er...Jeg går på lavkarvo og lurer på om hvor mye det er i hvær vafle? Hvor mange kan man spise til dagen??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-46721240157571424072013-01-22T01:57:48.304-08:002013-01-22T01:57:48.304-08:00Så spennende å inspirerende å lese bloggen din! :)...Så spennende å inspirerende å lese bloggen din! :) Kommer til å lagre denne ;)Lill Cathrinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-75693723783862446992012-11-18T15:34:59.085-08:002012-11-18T15:34:59.085-08:00Jeg skal gjøre akkurat det samme i morgen! Jeg skal gjøre akkurat det samme i morgen! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-16266271262791991762012-11-16T09:16:42.433-08:002012-11-16T09:16:42.433-08:00Jeg har lenge fundert på å lage denne og i sted la...Jeg har lenge fundert på å lage denne og i sted lagde jeg denne til meg og mamma, med sterk kaffe! NAM! Godt og mettende :D Oda Nesehttps://www.blogger.com/profile/12508669906123439891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-50403157056237549282012-10-12T06:48:28.874-07:002012-10-12T06:48:28.874-07:00shamu: takk for at du la merke til det ;), det kom...shamu: takk for at du la merke til det ;), det kom tydligvis ikke med, var litt tull når jeg lastet den opp. 3 egg og en halv boks rømme, har også lagt inn smøret, da det også manglet. Nå skal den være rett ;)<br /><br />Den kan også lages i langpanne, men må da dobbles ;)Camilla Celina Fuglesanghttps://www.blogger.com/profile/01082949458014822381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-2830211329775192482012-10-12T01:18:36.571-07:002012-10-12T01:18:36.571-07:00Hvor mye rømme og hvor mange egg i bunnen?Hvor mye rømme og hvor mange egg i bunnen?Shamuhttps://www.blogger.com/profile/15952281351573965670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-55679910384820546782012-10-11T23:01:25.756-07:002012-10-11T23:01:25.756-07:00Så lekker!Så lekker!Sukkerspinnengelenhttps://www.blogger.com/profile/16482642633273361149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-79001287405482148412012-09-03T01:33:09.540-07:002012-09-03T01:33:09.540-07:00Du har nok brukt for mye salt, jeg har gjort samme...Du har nok brukt for mye salt, jeg har gjort samme feil en gang og det var ikke noe godt. Da synes jeg du heller skal gjøre det på den lette måten først. Del auberginen opp med en ostehøvel eller kniv avlangs. Stek disse i smør på en stekepanne og salt de veldig lett på begge sider. Når du lager sausene så må du smak til med salt slik at ingen av de blir for salte. <br /><br />Lykke til ;)Camilla Celina Fuglesanghttps://www.blogger.com/profile/01082949458014822381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-55868753114230295742012-09-02T06:10:13.327-07:002012-09-02T06:10:13.327-07:00Jeg prøvde å lage dette en gang men feilet pga aub...Jeg prøvde å lage dette en gang men feilet pga auberginen. Gjorde som du beskrev. Delte i biter, hadde på salt og lot det ligge på benken og klemte ut all væske men fy søren altså... for salt og for ekkelt. Måtte bare kaste hele moussakaen... Hva gjorde jeg feil?En rosa fuglhttps://www.blogger.com/profile/08093785112640276886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-7088288421127552202012-08-25T09:29:25.734-07:002012-08-25T09:29:25.734-07:00Flott side og en nydelig malteser:) Jeg har også e...Flott side og en nydelig malteser:) Jeg har også en malteser:) Så flink du har vært og mange flott oppskrifter.Bentehttp://pinkangel.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-65148117781906627252012-08-23T17:54:01.713-07:002012-08-23T17:54:01.713-07:00Kjempe koselig blogg du he :) masse spennende opps...Kjempe koselig blogg du he :) masse spennende oppskrifter, men ser du ikke he posta noe på en stund.håper virkelig ikke du skal slutte å blogg.Mvh CaMilla :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-38747283176596262982012-07-30T13:59:13.855-07:002012-07-30T13:59:13.855-07:00Jeg har også skeiv neseskillevegg etter et brudd d...Jeg har også skeiv neseskillevegg etter et brudd da jeg var 10.. Fikk en kul midt på nesen av det, som jeg virkelig hater. Vil du anbefale å gjøre dette?Annikenhttp://annikenrstrand.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2866958954605525887.post-87014642575238085662012-07-15T07:23:13.912-07:002012-07-15T07:23:13.912-07:00Vi var ihverfall veldig fornøyde, ok mat, og greit...Vi var ihverfall veldig fornøyde, ok mat, og greit hotel ;)Drikke utvalget er jo ikke så kjempe stort, men de hadde ihvertfall sukkerfri cola. Det hadde de ikke i bulgariaCamilla Celina Fuglesanghttps://www.blogger.com/profile/01082949458014822381noreply@blogger.com